Δηλώσεις και Διανομή Διδακτικών Συγγραμμάτων Εαρινού Εξαμήνου 2020-21

Δηλώσεις και Διανομή Διδακτικών Συγγραμμάτων Εαρινού Εξαμήνου 2020-21

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνoϊού COVID-19, η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί με κατ’ οίκον παράδοση προς τους δικαιούχους φοιτητές, με ευθύνη των εκδοτικών οίκων μέσω εταιριών ταχυμεταφορών της επιλογής τους ή/και με δικά τους μέσα.

Η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων για την επιλογή διδακτικών συγγραμμάτων από τους δικαιούχους φοιτητές θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021.

Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων προς στους φοιτητές αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά την ως άνω καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021.

Επίσης μαζί με τα συγγράμματα του εαρινού εξαμήνου, οι δικαιούχοι φοιτητές θα έχουν δικαίωμα επιλογής συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου όσοι φοιτητές δεν υπέβαλλαν δήλωση συγγραμμάτων ή δεν παρέλαβαν τα συγγράμματα του χειμερινού εξαμήνου στο σύνολό τους.

Αναλυτικές πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020-21